RTL 4 zoekt kinderen 10-13 jaar
Kaj Viergever
Voor het tv programma 'Later als ik groot ben' zoeken we kinderen tussen de 10-13 jaar die denken te weten wat ze later willen worden. In het programma gaan ze namelijk een dag aan de slag in het gewenste beroep.

Type
professionele productie

Lokatie
Nederland

Omschrijving
We zoeken kinderen tussen de 10-13 jaar die enthousiast zijn, makkelijk praten en vragen stellen en lekker durven. Er is geen vast script, de kinderen krijgen meerdere taakjes op de werkvloer waardoor ze kennis maken met het beroep en ze mogen de expert vragen stellen.

Misschien is het niet de eerste keus van de kinderen, maar als ze interesse hebben in de volgende beroepen (en een dag willen meelopen) laat het dan zeker weten, want dan is de kans van deelname groter:
- Fysiotherapeut
- Pakket bezorger
- Onderhoudsmonteur
- Tandarts
- Laborant
- Distributiecentrum van Hema
- Stratenmaker
- ICT-sector
- Lasser

Periode
De opnames vinden dit najaar van 2020 plaats. Een opnamedag wordt in samenspraak bepaald.

Wat bieden wij?
De kinderen worden niet in geld betaald voor de draaidag, maar krijgen na een waanzinnige ervaring ook leuke presentjes. Zo kregen kinderen in vorige aflevering bijvoorbeeld een Instax-camera, een rugtas of schrijfgerij.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Kaj Viergever
login om te reageren op dit bericht
Op: 24-07-2020 / 1907 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 10-18 , Man , Vrouw
Verloopt op: 24-08-2020
bekijk profiel