People of the world
GRNDPA
De titel van het project is ‘The people of the world’. We zoeken echte mensen. Alle soorten en maten. Tieners vanaf 18, volwassenen, ouderen. Alle nationaliteiten en tinten. Maar zeker ook diversiteit in etniciteit, geaardheid, stijl, non-binary, alles. Heb jij een litteken of handicap? Ook goed.

Shoot data's: 8,9 en 10 december 2020.
Duur: 1 uur.
Locatie: Fotostudio in Rotterdam.
Fee: €40,00 + je eigen portret digitaal gestuurd. Incl jouw toestemming dat we jouw portret wereldwijd mogen gebruiken. Reiskosten worden niet vergoed.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Rotterdam

Omschrijving
We zijn op zoek naar veel mensen die samen de gehele samenleving representeren. Dit is een project waarbij het gaat om inclusiviteit. Jouw portret wordt een onderdeel van het behang in een hotel en zal wereldwijd te zien zijn. De samenstelling van mensen is op het huidige behang is namelijk niet zo heel divers. Zie foto. Dat is hetgeen wat we willen veranderen. Iedereen is welkom en iedereen moet vertegenwoordigt worden op de muur.

Periode
8,9 en 10 december 2020.

Wat bieden wij?
€40,00 + je eigen portret digitaal gestuurd. Incl jouw toestemming dat we jouw portret wereldwijd mogen gebruiken. Reiskosten worden niet vergoed.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: GRNDPA
login om te reageren op dit bericht
Op: 12-11-2020 / 1907 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 12-12-2020
bekijk profiel