Jongeren gezocht voor npo serie
Othala Othala
Voor de film ‘Othala’ van de serie Onze Straat die op NPO zal worden uitgezonden, zijn we op zoek naar figuranten. Onze Straat is een dramaserie waarin het leven van bewoners van één en dezelfde straat centraal staan. Ieder met een eigen verhaal, ieder in dezelfde straat. Voor de opnames hoef je geen acteerervaring te hebben. Voor de aflevering ‘Othala’ in deze serie zijn wij op zoek naar leerlingen tussen de 13 en 18 jaar die het leuk zouden vinden om te figureren.

Type
professionele productie

Lokatie
omgeving zaandam

Omschrijving
Voor de aflevering ‘Othala’ in deze serie zijn wij op zoek naar leerlingen tussen de 13 en 18 jaar die het leuk zouden vinden om te figureren.

Voor de opnames hoef je geen acteerervaring te hebben. Je zal bijvoorbeeld door de gangen moeten lopen, op het schoolplein staan met je vrienden en vriendinnen, een broodje eten in de kantine of in de klas zitten van een van de hoofdrolspelers.

Het liefst zoeken we jongeren die beide dagen aanwezig kunnen zijn. Mocht dit niet lukken maar je vindt het wel leuk om mee te doen, dan kun je je alsnog opgeven. Ja mag ook een vriend of vriendin meenemen! We vragen je ook om wat schoolspullen mee te nemen, bijvoorbeeld boeken, een etui en vooral je rugtas. Hier krijg je meer informatie over nadat je je hebt aangemeld.

Periode
3 en 4 mei.

Wat bieden wij?
Een kijkje achter de schermen bij een professionele productie en een leuke ervaring.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Othala Othala
login om te reageren op dit bericht
Op: 07-04-2021 / 1166 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 10-18 , 18-30 , Man , Vrouw
Verloopt op: 07-05-2021
bekijk profiel