ippe 'zakelijke' figuranten en longboarder gezocht

Full Frame
Voor een shoot op een innovatieve werkplek zijn we op zoek naar een aantal figuranten die in diverse scenes willen figureren. In het bijzonder zoeken we een jonge longboarder (met ervaring en eigen longboard)

Type
professionele productie

Lokatie
Helmond

Omschrijving
We zijn op zoek naar jonge, hippe figuranten voor de eerste twee scenes. Afkomst of nationaliteit is niet belangrijk en zijn juist op zoek naar diversiteit. De stijl is business casual / trendy.

Daarnaast zijn we op zoek naar een ervaren longboarder die ook zijn eigen board kan meenemen. De stijl is urban / trendy.

Periode
De twee productiedagen zullen plaats vinden op 2, 8, 9 of 14 september. Exacte draaidagen en planning zullen later gecommuniceerd worden.

Wat bieden wij?
200 euro voor een dagdeel op een van de bovenstaande productiedagen. Vergoeding is incl. reiskostenvergoeding en buy-out, excl. btw.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Full Frame
login om te reageren op dit bericht
Op: 25-08-2021 / 873 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 18-30 , 30-50 , Man , Vrouw
Verloopt op: 25-10-2021
bekijk profiel