Figuranten gezocht voor speelfilm met Raymond Thiry

Susan Joyce
Van maandag 27 september tot en met maandag 4 oktober en van woensdag 27 oktober tot en met woensdag 5 november zullen er in Simpelveld en Sittard filmopnames plaatsvinden voor de internationale speelfilm: ‘De Man Uit Rome’

Type
professionele productie

Lokatie
Simpelveld

Omschrijving
Op het moment zijn we nog hard op zoek naar figuratie op 29, 30 september en 1 oktober.
De sceptische Italiaanse onderzoekspriester Filippo (36) komt, in opdracht van Rome, een wenend Mariabeeld onderzoeken en ontmaskeren in een Limburgs grensdorp, waar vier jaar eerder een scholier zijn geweer leegschoot op de plaatselijke vmbo. Aangetrokken en ontregeld door de zwijgende jonge vrouw die de tranen ontdekte, raakt hij steeds meer verwikkeld in een serie schijnbaar wonderbaarlijke gebeurtenissen en het verdriet van het dorp. Hij moet uiteindelijk kiezen tussen zijn hoofd en zijn hart.

De film wordt geregisseerd door Jaap van Heusden. Voor eerdere bioscoopfilm ‘De Nieuwe Wereld’ won hij meerdere prijzen, de belangrijkste: hoofdrolspeelster Bianca Krijgsman won voor een internationale Emmy Award. ‘In Blue’, met Maria Kraakman in de hoofdrol won drie Gouden Kalveren.
Acteurs Raymond Thiry, Michele Riondino en Emma Bading spelen de belangrijkste rollen in de nieuwe internationale speelfilm.
‘De Man uit Rome’ is een co-productie met Duitsland en deze zal internationaal te zien zijn in 2022.
Hiervoor zoeken wij nog mensen die het leuk vinden om één of meerdere dagen te komen figureren. We zoeken mensen van alle leeftijden en geslachten. In verband met het onderwerp zijn we ook op zoek naar een aantal mensen met een beperking. We zijn ook op zoek naar een aantal auto’s. Er zal een passende vergoeding aanwezig zijn.
Heb jij altijd al willen weten hoe het eraan toegaat op een echte filmset?
Meld je via onderstaande link:
https://forms.gle/M1iiFHH2Egv2NozD8

Periode
Diverse dagen tussen 27 september en 5 november

Wat bieden wij?
Er is een passende vergoeding aanwezig

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Susan Joyce
login om te reageren op dit bericht
Op: 23-09-2021 / 1959 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 0-10 , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 05-11-2021
bekijk profiel