Mannelijke acteurs (20-35) gezocht voor zoenscène op 24 okt!

Luuk Audenaerde
Voor een cruciale scene in de korte film "Manic Lover", wordt de one-night-stand cyclus van het vrouwelijke hoofdpersonage laten zien d.m.v. een montage waarin ze zoent met een aantal diverse mannen. De routine van de one-night-stands wordt laten zien door de montage, waar de mannelijke partners steeds rouleren. Het zal een korte maar zeer nauwkeurige scene zijn om te draaien. Heel creatief belicht en een tikkeltje experimenteel van aard.

De logline van de film is: Een jonge vrouw probeert te ontsnappen aan haar eenzaamheid in een cyclus van betekenisloze hook-ups.

Voor mijn eerdere werk en verder beschrijving van het project kan je een kijkje nemen op mijn website www.luukaudenaerde.com .

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Eindhoven

Omschrijving
We zijn op zoek naar mannen tussen de 20 en 35 jaar die de middag en vroege avond van zondag 24 oktober beschikbaar zijn om in Eindhoven te spelen en die bereid zijn om een van de zoenpartners te spelen van ons vrouwelijke hoofdkarakter. Je moet bereid zijn om de zoenscène evt zonder shirt met bloot bovenlichaam te performen. Er zullen verder geen seksuele handeling gesimuleerd.

Periode
We draaien de scene op de middag (evt met uitloop op de vroege avond) van zondag 24 oktober in Eindhoven.

Wat bieden wij?
Vanwege ons relatief klein budget kan de productie helaas slechts onkostenvergoeding aanbieden. Daar komt echter zeker een mooi shot voor je showreel bij kijken!

Een super leuk team om mee te netwerken en heerlijke catering is natuurlijk ook aanwezig.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Luuk Audenaerde
login om te reageren op dit bericht
Op: 04-10-2021 / 938 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , Man
Verloopt op: 23-10-2021
bekijk profiel