Gezocht: vrouwen voor docu over anticonceptie

Pien van Grinsven
Voor een korte documentaire over hormonale anticonceptie, ben ik (regisseur Pien van Grinsven, www.pienvangrinsven.nl) op zoek naar vrouwen die een POSITIEVE ervaring hebben met de pil/patch/prik/spiraal.

Om een zo volledig mogelijk beeld te geven van alle mogelijke ervaringen, willen we ook graag horen van vrouwen die een goede ervaring hebben met hormonale anticonceptie. Zowel positieve als negatieve ervaringen krijgen een plek in de film :-)

Voel je je stabieler? Beter in je vel? Meer jezelf? Minder angstig? Of weer wat anders? We vertellen je graag meer over het project! Stuur een mailtje naar [email protected]

Geproduceerd door Korrel Film en gesteund door het Nederlands Filmfonds

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Nederland

Omschrijving
Vrouwen en meisjes met een goede ervaring met hormonale anticonceptie. In de film zullen verschillende ervaringen te horen zijn, enkel in stem. Mocht je besluiten dat je mee wilt werken aan de film, zul je dus niet in beeld komen maar enkel te horen zijn.

Periode
mei/juni

Wat bieden wij?
Een mogelijkheid om mee te werken aan bewustwording rond de hormonen die we als vrouwen nemen en alle mogelijke effecten ervan.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Pien van Grinsven
login om te reageren op dit bericht
Op: 28-04-2022 / 1159 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Vrouw
bekijk profiel