Figuranten gezocht: Campagnevideo voor de Gemeente Amsterdam

Naomi
Vanuit de gemeente Amsterdam zijn wij bezig met een algemene campagnevideo voor het Jongerenpunt. Deze video is gericht op kwetsbare jongeren, met als doel om hen te bereiken en te informeren over het algemene aanbod van het Jongerenpunt.

De video licht met ondersteuning van een voice-over verschillende jongeren uit, die allemaal te maken hebben met persoonlijke problemen (bijvoorbeeld geldzaken of problemen op school/studie). De rol is dan ook zonder tekst, in de video vindt geen dialoog plaats.

Type
professionele productie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Voor deze video zijn wij op zoek naar figuranten van verschillende afkomsten, genders en lichaamstypes tussen de 18 en 25 jaar. Wij willen er namelijk voor zorgen dat deze video een goede afspiegeling is van de stad Amsterdam tevens wil de gemeente Amsterdam jongeren, ongeacht hun gender, etniciteit, herkomst, opleiding of ervaring een podium bieden om hun talenten ten tonele te brengen. Daarnaast willen we met deze campagne wegblijven van eenzijdige en heteronormatieve representatie. We zullen op zoek gaan naar acteurs met verschillende (gender)identiteiten en willen een omgeving creëren die veilig en vertrouwd is, voor iedereen.

Belangrijk om te weten is dat deze video breed ingezet gaat worden. Denk hierbij aan social media en campagnes in de stad.

Periode
31 augustus, 1 september en/of 3 september

Wat bieden wij?
Wij zullen tijdens de draaidagen zorgen voor een goede lunch en eventueel reiskosten indien dit nodig is. Verder staat er een vergoeding tegenover van €30,-

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmfiguranten.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Naomi
login om te reageren op dit bericht
Op: 28-07-2022 / 1751 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 18-30 , Man , Vrouw
Verloopt op: 01-09-2022
bekijk profiel